tirsdag 9. juli 2019

Ny lisens og litt endringer på knapper

Det er sommer, sol og mange er på ferie. Det er vel og bra. Man trenger det for å lade opp batteriene. Neste uke er det Microsoft Inspire konferanse i Las Vegas. God tur alle som skal dit. Det blir spennende å se om det kommer noe nytt der som vi kan blogge om.

Men, jeg har tidligere skrevet om at Microsoft skulle komme med lisens for Resource Accounts som trenger Phone System. Denne har nå kommet og kan legge på som ADD ON i fra O365 Portalen. Den heter Phone System Virtual User (Free).



Men det er et STORT MEN. Den finnes enda ikke for CSP. Jeg jobber for å finne ut av dette. Men for dere som ikke er på CSP så kan dere lese om dette hos MVP Randy Chapman. Ny lisens Phone free. Denne er gratis og det er bare å legge til det antallet som du ønsker. Da slipper du å bruke av dine vanlige E1 og phone system lisenser som koster penger. Så da er det bare legge til den nye og ta bort de gamle. Se bloggen til Randy Chapman som forklarer dette.

Ellers har det kommet nye knapper på Telefoni delen i Teams.Personlig tenker jeg at dette er blitt til det bedre.












Må si dette ser bedre ut og mye enklere enn de gamle som var øverst i bildet. Godt å få det samlet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tendfor - En aktør å regne med

Nyhet i forbindelse med Sentralbord - Kundesenter  Jeg har tidligere skrevet en LinkedIN dokumentasjon som omhandler sentralbord løsninger f...